Select Page

Van data-engineer tot visualisatie specialist: wij hebben ze in huis

DataPeer bestaat uit een team met enthousiaste data-specialisten. Elk met hun eigen expertise. Nieuwsgierig? Kom kennismaken.

Bastiaan van Nierop

Werken met data. Of je het nou business intelligence, big data, advanced analytics of een ander modewoord geeft, maakt niet uit. Waar het om draait is dat mensen het snappen. Het gaat dus niet alleen om de juiste data op de juiste manier op de juiste plek te krijgen.

Mijn passie ligt, naast het sleutelen aan de achterkant, in design. Een goed dataproduct vertelt een verhaal waarbij de verschillende stappen duidelijk en vanzelfsprekend zijn. Het succes van een informatieproduct valt of staat met de gebruiksvriendelijkheid ervan. Mijn doel: iets zo ontwerpen dat jij en jouw mensen het snappen en er met plezier mee werken.

Daarnaast werk ik graag mee aan de technische oplossing van een probleem. Het analyseren, modelleren en bouwen van de ‘achterkant’ geeft mij inzicht dat ik meeneem naar het ontwerp van de ‘voorkant’. Ik vind het mooi om jou als opdrachtgever vervolgens te verbazen met een fraai product, op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Gijs Buiter

Ik ben een dataspecialist met brede kennis: van technologie tot ontwikkelmethodes en architectuurprincipes. Per situatie kijk ik welke kennis ik op dat moment het beste kan inzetten. 

Sleutelen, oplossingen uitdenken en ze daarna ook echt bouwen, dat is waar ik van hou. Zo help ik jou en jouw organisatie om steeds een stapje verder te zetten op het vlak van intelligence. 

Daarbij kijk ik continu vooruit, zodat ik goed kan inspelen op veranderingen. Dat doe ik door het toepassen van evolutiestrategieën waar jouw organisatie echt iets aan heeft. Namelijk: meteen bruikbare informatie leveren zonder daarbij wegen te blokkeren. Zo blijf je wendbaar. 

Mijn kracht ligt in het vermogen om overzicht te houden in complexe omgevingen. Als rustige en resultaatgerichte denker, zorg ik voor stabiliteit. Of het nou om korte- of langetermijnoplossingen voor informatievraagstukken gaat, ik maak altijd een aanpak op maat.

Paul van de Sande

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Het is als leek best lastig om al deze ontwikkelingen te volgen. Ik help jou daar graag bij. Zodat jij en jouw mensen vol enthousiasme aan de slag kunnen met data.

In de afgelopen 15 jaar heb ik van dichtbij ervaren dat bedrijven vaak niet goed geholpen worden. Wat is nu het échte probleem? En wat is de informatiebehoefte precies? Pas als je dat duidelijk hebt, kun je de techniek op de juiste manier inzetten. Voor jou en jouw organisatie gaat het om het gebruik en de toepassing van informatie. Hoe haal je meer waarde uit je data?

Ik luister goed naar jou als klant en op mijn eigen creatieve manier geef ik jou kennis en inzicht. Met de juiste data en analyses kun jij weloverwogen beslissingen nemen die jouw organisatie vooruithelpen.

DataPeer B.V.
Burgemeester Loeffplein 70 E 
5211 RX 's-Hertogenbosch
Netherlands
073-2032717

DataPeer is aangesloten bij

DataPeer ©