Select Page

Van data-engineer tot visualisatie specialist: wij hebben ze in huis

DataPeer bestaat uit een team met enthousiaste data-specialisten. Elk met hun eigen expertise. Nieuwsgierig? Kom kennismaken.

Bastiaan van Nierop

Werken met data. Of je het nou business intelligence, big data, advanced analytics of een ander modewoord geeft, maakt niet uit. Waar het om draait is dat mensen het snappen. Het gaat dus niet alleen om de juiste data op de juiste manier op de juiste plek te krijgen.

Mijn passie ligt, naast het sleutelen aan de achterkant, in design. Een goed dataproduct vertelt een verhaal waarbij de verschillende stappen duidelijk en vanzelfsprekend zijn. Het succes van een informatieproduct valt of staat met de gebruiksvriendelijkheid ervan. Mijn doel: iets zo ontwerpen dat jij en jouw mensen het snappen en er met plezier mee werken.

Daarnaast werk ik graag mee aan de technische oplossing van een probleem. Het analyseren, modelleren en bouwen van de ‘achterkant’ geeft mij inzicht dat ik meeneem naar het ontwerp van de ‘voorkant’. Ik vind het mooi om jou als opdrachtgever vervolgens te verbazen met een fraai product, op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Gijs Buiter

Ik ben een dataspecialist met brede kennis: van technologie tot ontwikkelmethodes en architectuurprincipes. Per situatie kijk ik welke kennis ik op dat moment het beste kan inzetten. 

Sleutelen, oplossingen uitdenken en ze daarna ook echt bouwen, dat is waar ik van hou. Zo help ik jou en jouw organisatie om steeds een stapje verder te zetten op het vlak van intelligence. 

Daarbij kijk ik continu vooruit, zodat ik goed kan inspelen op veranderingen. Dat doe ik door het toepassen van evolutiestrategieën waar jouw organisatie echt iets aan heeft. Namelijk: meteen bruikbare informatie leveren zonder daarbij wegen te blokkeren. Zo blijf je wendbaar. 

Mijn kracht ligt in het vermogen om overzicht te houden in complexe omgevingen. Als rustige en resultaatgerichte denker, zorg ik voor stabiliteit. Of het nou om korte- of langetermijnoplossingen voor informatievraagstukken gaat, ik maak altijd een aanpak op maat.

DataPeer B.V.
Burgemeester Loeffplein 70 E 
5211 RX 's-Hertogenbosch
Netherlands
073-2032717

DataPeer is aangesloten bij

DataPeer ©